Få hjælp gennem gruppeterapi

Som mennesker har vi brug for at spejle os i andre. De svar vi får fra vores omgivelser fortæller os, hvem vi er, og hjælper os til at begå os socialt. Derfor kan gruppeterapi være en rigtig god ide. En fordel ved gruppeterapi er, at man ikke sidder alene med en terapeut, men i stedet sidder i en gruppe med andre, der befinder sig i en lignende situation som en selv.

Udfyld kontaktformularen eller ring til tlf. 25 30 26 31, hvis du ønsker at høre mere om gruppeterapi.

Bliv kontaktet af Jesper Ryder

Gruppeterapi med forskellige temaer

Jeg tilbyder periodevis gruppeterapi med forskellige temaer. Det kan for eksempel være temaer som stress, ensomhed, tab, sorg og krise, eksistentielle dilemmaer, grupper for mænd, seksuel afhængighed, min rolle i familien med videre. Der er derfor en stor chance for at finde en gruppe, der dækker dit problem.

Hvordan kan terapi hjælpe mig?

Terapi betyder ikke, at man skal blive til en anden, end den man er. Derimod arbejder man i terapi med at finde ind til og udvikle en selv. Når det er tydeligt for dig, hvordan du behandler dig selv, er det muligt at ændre måden du er på - både over for dig selv og i forhold til din omverden.

Individueller

Kontakt mig for yderligere informationer

Kontakt mig på tlf. 25 30 26 31 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for mere information, eller hvis du vil have besked, når et nyt gruppeforløb starter.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.