Individuel terapi

Individuel terapi er en samtalebaseret terapiform, hvor vi i fællesskab undersøger, hvordan dit liv ser ud netop nu. Det er en samtaleform, der stikker noget dybere end den man almindeligvis er vant til, og hvor jeg aktivt lyttende stiller skarpt og holder fokus på det dybe og centrale i dit liv. Udover at løse konkrete problemer, giver individuel terapi dig en mulighed for at undersøge, hvem du egentlig er, og hvilke ressourcer, du har til rådighed.

Kontakt mig i dag på tlf. 25 65 45 87 eller udfyld kontaktformularen herunder og hør mere om, hvordan individuel terapi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet af Jesper Ryder

Hvorfor er individuel terapi en god ide?

Noget der ofte skaber konflikt og volder os problemer er, når der er ubalance mellem det vi tænker og det vi føler. Den ubalance er grobund for rigtig mange problematikker hos os. Gennem terapi hjælper jeg dig til at få øje på, hvordan du begrænser dig selv, kritiserer dig selv og jeg hjælper dig til at se, hvordan angsten, mindreværdet og depressionen opstår.

Hvilke problemer kan individuel terapi hjælpe med?

I individuel terapi arbejder vi både med specifikke problemer som f.eks. angst, stress, tab og depression. Individuel terapi kan også hjælpe med mere abstrakte udfordringer som mindreværd, ensomhed, livskriser og den ubehagelige følelse af ikke at få nok ud af livet - eller ikke at være den, man gerne vil være.

Individueller

Personlig udvikling, karriereudvikling, coaching

Et terapeutisk forløb kan også have karakter af personlig udvikling, karriereudvikling eller coaching, hvor du har et specifikt mål for øje, men har brug for hjælp til at finde vejen dertil. Jeg hjælper dig til at afklare og præcisere dine muligheder med dybdegående opklarende spørgsmål som hvad vil jeg, hvad kan jeg og hvordan kommer jeg derhen?

Ønsker du yderligere informationer?

Så kontakt mig gerne på tlf. 25 65 45 87 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig.

jesperryder.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.