Parterapi og parterapeut i København

Find gnisten igen med parterapi

Overvejer I parterapi? Mange par oplever på et tidspunkt i deres forhold, at forholdet ikke længere er, som det har været. Det er vigtigt at tage kontakt til en god parterapeut inden problemerne i parforholdet når til et punkt, hvor I overvejer skilsmisse. Skilsmisse skal ses som det sidste skridt, man kan tage. Har man viljen til at gøre noget ved problemet i parforholdet, er man allerede godt på vej til at hjælpe forholdet tilbage på rette spor.

Hør mere om parterapi

Overvejer I at gå til parterapeut? Så er I velkommen til at kontakte mig for mere information om min parterapi i København på telefon 25 30 26 31 eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Bliv kontaktet af Jesper Ryder

Årsager til at gå til en parterapeut

Problemer i et parforhold kan skyldes mange ting, og der findes derfor også mange årsager til at begynde i parterapi. Det kan være specifikke problematikker som dårlig kommunikation, mange skænderier, utroskab eller seksuelle problemer. Problematikkerne kan også være mere diffuse, som følelsen af at være vokset fra hinanden, være gået i stå, føle sig ensom i forholdet eller følelsen af, at den gnist, som var der engang er forsvundet. Udover at beskæftige sig med problemer af forskellig karakter, kan parterapi også hjælpe med at udvikle et parforhold.

Typiske årsager til parterapi

  • Dårlig kommunikation
  • Mange skænderier
  • Utroskab
  • Seksuelle problemer
  • Manglende gnist
  • Forholdet er gået i "stå"
  • M.fl.

Hvordan foregår parterapi?

I parterapi arbejdes der med relationen mellem jer. Det vil sige, at jeres indbyrdes relation synliggøres, så I bliver opmærksomme på individuelle problematikker og uhensigtsmæssige eller konfliktskabende mønstre, som I dermed bliver bedre til at håndtere. Parterapeuten griber undervejs ind i samtalen ved hjælp af forskellige interventionsmetoder. Det kan f.eks. være igennem opklarende spørgsmål eller at lede opmærksomheden over på noget, der bliver sagt.

Parterapi & parterapeut i København

Hvad er fordelen ved at bruge en parterapeut?

Fordelen ved at bruge en parterapeut, frem for at prøve at løse problemerne selv er, at parterapeuten er uddannet i at stille de rigtige spørgsmål og dermed bringe de vigtigste emner frem til diskussion. En parterapeuts opgave er at forblive neutral igennem hele forløbet. At være observerende på kropssprog, hvad I fortæller samt hvordan I fortæller det er også vigtigt, så ingenting bliver overset.

Bestil tid til parterapi i København her

Ønsker I at få hjælp til at få jeres parforhold på rette spor igen? Kontakt parterapeut Jesper Ryder på telefon 25 30 26 31 eller skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Min klinik ligger på Knabrostræde 3, 2 sal., i det centrale København i kort afstand fra Nørreport og Kgs. Nytorv.

Jesper Ryder - Din parterapeut i København

Jesper Ryder - Din parterapeut i København

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.