En investering for livet

Terapi er en investering i dig selv og dit liv. Det er meget individuelt, hvor ofte man går i terapi, ligesom varigheden af et terapeutisk forløb også er meget varierende. Som regel er der kortere tid imellem sessionerne i begyndelsen af forløbet, og længere tid imellem sessionerne hen imod slutfasen af forløbet.

Terapi i høj kvalitet

Overvejer du at påbegynde et terapiforløb i København, er det værd at undersøge de forskellige terapeuter for at finde den, der passer bedst til dig. Konkurrencen mellem terapeuter i København er stor, og udover uddannelsesmæssig baggrund og erfaring, er der naturligvis også et meget subjektivt parameter som omhandler kemi.

Mine priser ligger på et gennemsnitligt leje for branchen, og jeg giver rabat til studerende. Mine priser er:

Individuel terapi: 60 minutter til 900 kroner

Parterapi: 90 minutter til 1300 kroner

Studerende individuel terapi: 700 kroner

Gruppeterapi: 400 kroner

Vær opmærksom på, at der betales kontant efter hver session. Ved udeblivelse eller afbud senere end dagen før betales fuldt honorar.

Bliv kontaktet af Jesper Ryder

Kontakt mig for yderligere informationer

Overvejer du, om terapi er det rigtige for dig, eller har du spørgsmål? Så kontakt mig gerne på telefon 25 65 45 87 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du er også velkommen til at bestille en tid direkte i systemet - via ’bestil tid’ her til højre på hjemmesiden.

Priser
jesperryder.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.