Nærværende og
professionel terapi
For individuelle,
par og grupper
Bestil tid her

Referencer


Jeg kom til Jesper på et tidspunkt, hvor jeg skulle træffe et valg, som forvirrede mig ud over alle grænser. Gennem vores samtaler genopdagede jeg hurtigt, at jeg faktisk er i stand til at mærke og lærte at undgå at tænke mine følelser ihjel. Jesper udøver terapi med både stor professionalisme og personlighed og det gør mig tryg. Han er et varmt og empatisk menneske, som får mig til at se mine allerbedste sider såvel som de sider, der tåler udfordring. Jeg er et tvivlende menneske men at vælge Jesper som terapeut, har jeg ikke tvivlet på, er rigtigt."

- Pernille, 42 år


"Jesper har givet mig fantastiske værktøjer til at klare de udfordringer jeg kom ud for, da mit liv ændrede sig drastisk. Gennem sin nærværende og engagerede facon, har Jesper hjulpet mig til at finde en tro på mig selv og fremtiden, samt modet til at arbejde med mig selv og mine følelser."

- Peter, 30 år


"Det er meget svært at beskrive hvordan jeg havde det, efter min første session hos Jesper. For første gang i meget lang tid følte jeg, at jeg fik hjælp. For første gang turde jeg tro på, at ting godt kan blive bedre. Som terapeut er Jesper vidende og fagligt stærk. Og som menneske er han oprigtig og spændende at tale med. Empati er ikke en maske han tager på."

- Nanna, 38 år


"Jesper kan noget med mennesker. Og det han kunne for mig, var at hjælpe mig ud på den anden side af angsten. Ud til et liv, som jeg selv har valgt. I dag føler jeg mig lettet og befriet, og har det bedre end jeg nogensinde troede, jeg ville kunne havde det."

- Nanna, 38 år


"Jeg har gået i individuel terapi hos Jesper i to år. Jeg har altid følt mig meget tryg hos Jesper, hvilket har været en afgørende forudsætning for, at jeg har kunnet arbejde med mine udfordringer. Jesper er både faglig meget kompetent og vidende, og han har samtidig en fin fornemmelse for den person, han sidder overfor. Han er lyttende, opmærksom og deltagende og arbejder meget seriøst og intenst. Desuden er Jesper også meget imødekommende, glad og fleksibel og jeg kan give ham min varmeste anbefaling."

- Charlotte, 52 år


"Vores forhold har altid været præget af mistillid og jalousi. Ved Jespers hjælp fandt vi et sted, hvor vi kunne sige alt det højt, som før i tiden førte os ud i store, uoverskuelige skænderier. Nu er vi blevet mere trygge ved hinanden og føler begge at vi har fået etableret en grundlæggende tillid til hinanden. Og det er et godt udgangspunkt!"

- Emilio & Anne Sofie


"Allerede under første session blev det tydeligt for os, at vi ikke talte med hinanden men forbi hinanden. Det blev tydeligt for os, at vi talte ud fra hver vores verden. Med Jesper som mediator, lykkedes det os at komme til et sted, hvor vi begge følte os hørt og set af den anden. Vi blev så meget bedre til at udtrykke os og - ikke mindst - til at lytte til hvad den anden egentlig siger."

- Erik & Kirsten


jesperryder.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK
Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.